Mentaal/Emotionele fitheid

Onder innerlijk gedrag verstaan we emoties en denken. Veelal niet zichtbaar voor de buitenwereld; denk aan gedachtes, overtuigingen en de mindset. Met een juiste mindset kun je vitaler worden, jezelf verbinden met anderen, jouw mentale en lichamelijke veerkracht vergroten en een gezonde mate van stress aanleren. 

denken en emoties

Workshops binnen de pijler 'Mentaal/Emotionele fitheid'

Masterclass 'Vitaler met stress'

HOE je over stress DENKT, is van invloed op de gezondheid van je hart en bloedvaten tot aan het vermogen om betekenis aan je werk en leven te geven. In deze masterclass leer je hoe je met een andere kijk\jouw overtuigingen op stress vitaler kunt worden, beter bent opgewassen tegen uitdagingen en hoe je gebruik kunt maken van de energie van stress. 

 

Lees meer

Persoonlijke stressbestendigheid

Ontspanning…tijd voor jezelf…afstand nemen van je werk…. Het klinkt zo goed. Je hebt het ooit gehad maar bent door diverse redenen kwijt hoe je dat ook al weer deed. Je wilt graag weer op een vitale energieke wijze jouw werk en de dag te lijf gaan. Je wil weerbaarder worden en meer veerkracht ontwikkelen.

 

Lees meer

Persoonlijke en Leefstijl Coaching

Jij staat centraal. Met welke vraag of behoefte je ook komt; jij staat voorop. Ervaar je werkdruk of stress? Loop je hierdoor tegen zaken aan? Wil je weten hoe je met jouw vraagstukken beter om kunt gaan, meer veerkracht kunt ontwikkelen en hoe je de stress richting kunt geven? Sterker nog; hoe je sterker wordt van stress! 

 

Lees meer

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven