Loopbaan fitheid

Vitaal zijn betekent ook het hebben van werkplezier. Weten waar je talenten en kwaliteiten liggen en hoe je deze in kan zetten. Onderdeel zijn van een krachtig en VIT (Vitaal, Inzetbaar, Talent) team.

En je ook als leidinggevende vitaal en capabel voelen. De energie voelen om samen met jouw medewerkers te werken aan duurzaam inzetbaar zijn. De juiste dialoog te voeren. Op regie te sturen.

Deze workshops en trainingen zijn gericht op vaardigheden, kwaliteiten, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Met een onderliggende nadruk op drijfveren en het innerlijke gedrag, denken en emoties.

Daarnaast worden ook waar nodig de overige pijlers meegenomen in het programma om zodoende te komen tot een vitaal werkleven.

gedrag

Aanbod binnen de pijler 'Loopbaan fitheid'

Sterk in je werk

Vitaliteit betekent dat je energie hebt, betrokken bent en lekker in je vel zit. En dat je vanuit jouw talenten een bijdrage kunt leveren. Weet jij waar jouw kwaliteiten en talenten liggen die van invloed zijn op jouw plezier en energie in jouw werk? Zit je op je plek en heb je inzicht in jouw energiebronnen en energieslurpers? Doe je wat je eigenlijk zou willen doen?

Lees meer

Vitaal Leiderschap

Vitaal leiderschap is de basis voor duurzame inzetbaarheid van jouw team. Het stimuleren en inspireren van jouw medewerkers om met meer energie, veerkracht en motivatie te werken, lukt het beste als je als leidinggevende zelf vitaal in het leven staat. Vitaal Leiderschap speelt dan ook een belangrijke rol bij het creëren van draagvlak.

Lees meer

Een VIT (Vitaal, Inzetbaar, Talent) TEAM

Als individu wil je lekker in je werk zitten en met plezier kunnen bijdrage aan de organisatie. En hoe zit het met het team waarin je werkzaam bent. Hoe functioneert jouw team en wat is jouw rol hierin? Hoe krachtig en fit zijn jullie als team en hoe gaan jullie om met werkdruk en stress? Hoe verloopt de communicatie en komen jullie samen tot de gewenste resultaten? 

Lees meer

Persoonlijke en Loopbaan Coaching

Jij staat centraal. Met welke vraag of behoefte je ook komt; jij staat voorop. Ervaar je werkdruk of stress? Loop je hierdoor tegen zaken aan? Wil je weten hoe je met jouw vraagstukken beter om kunt gaan, meer veerkracht kunt ontwikkelen en hoe je de stress richting kunt geven? Sterker nog; hoe je sterker wordt van stress! Dan nodigen we jou graag uit voor een kop koffie om een kennismaking aan te gaan.

Lees meer

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven