Sociale fitheid

Vitaliteit heeft ook te maken met sociale fitheid; begrijpen en begrepen worden! Ruimte geven en ruimte nemen. Inzicht hebben in elkaar! Hoe ga jij om met de mensen in jouw omgeving en hoe ervaar je de interactie met anderen? 

Je kan mentaal en fysiek vitaal zijn, alleen als de relatie met jouw omgeving en in/met jouw team of jouw leidinggevende niet prettig verloopt, kost dat energie en stress en dat heeft weer effect op jou mentale en fysieke fitheid.

Deze workshops zijn gericht op hoe de invloeden vanuit de omgeving en maatschappij hun uitwerking hebben op communicatie, de vitaliteit en het welbevinden van de persoon.

Brengen deze invloeden ons uit balans en/of brengen ze een rijkdom aan informatie met zich mee?

Omgeving en maatschappij

Aanbod binnen de pijler 'omgeving en maatschappij'

Werk privé balans

Druk druk druk hè… Hoor je het jezelf weleens antwoorden? We worden hedendaags overvoerd met informatie, we willen niet te veel missen (FOMO (Fear Of Missing Out) is tegenwoordig een ingeburgerd begrip) en dus weten we ook niet goed welke keuzes we willen/’moeten’ maken. Te veel keuzemogelijkheden kunnen leiden tot angstgevoelens. 

Lees meer

Sociale verbinding

Met sociale verbinding doelen we op de wijze waarop je met de mensen in jouw omgeving omgaat. En hoe je deze ervaart. Verbinding dus met jezelf, met de ander en de omgeving om je heen. Denk aan de sfeer binnen het bedrijf. De relatie onderling met collega’s, de relatie met de leidinggevende, maar ook met klanten, kan zowel energie geven als energie lekken.

Lees meer

Persoonlijke en Leefstijl Coaching

Met welke vraag of behoefte je ook komt; jij staat voorop. Ervaar je werkdruk of stress? Loop je hierdoor tegen zaken aan? Wil je weten hoe je met jouw vraagstukken beter om kunt gaan, meer veerkracht kunt ontwikkelen en hoe je de stress richting kunt geven? Dan nodigen we jou graag uit voor een kop koffie om een kennismaking aan te gaan.

Lees meer

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven