Over Vitfirma

“De enige constante is verandering”

Onze omgeving verandert razendsnel. Veranderingen zorgen regelmatig voor stress en spanningen, zeker in combinatie met werkdruk en de 24/7 cultuur van ‘aan staan’. Dus wat is er mooier dan sterker worden in het omgaan met stress of andere uitdagingen?

Met behulp van programma’s, advies, training, interventies en coaching helpt Vitfirma individuen en teams bij het omgaan met verandering en stress, het ontwikkelen van talenten, het ontdekken van drijfveren, het verbeteren van welbevinden en het behalen van doelen en ambities, om zodoende met meer bevlogenheid en vitaliteit te werken en leven.

Initiator van Vitfirma is Irma van der Schoot. Vanuit haar achtergrond als psycholoog heeft zij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als adviseur, manager, trainer, coach en procesbegeleider. Hier heeft zij de effecten gezien van duurzaam positieve gedragsontwikkeling en vitaliteit op de resultaten, het welbevinden, de communicatie, de teamverbindingen en de organisatiekracht. Dit is dan ook waar Vitfirma zich graag met enthousiasme voor inzet!

Vitfirma combineert een holistische benadering (wij zien een mens als een mentale, fysieke en emotionele eenheid) met de kenmerken van vitaliteit; veerkracht, energie en motivatie. Wij reiken ‘tools’ aan om de eigen balans te versterken. Daarnaast krijgen de processen en structuren binnen het team en de cultuur van de organisatie aandacht; zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Omdat Vitfirma gelooft in samenwerking en het versterken door verbinding werkt zij voor diverse vraagstukken samen met andere professionals uit het netwerk.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Irma van der Schoot

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven