Sterk in je werk

Vitaliteit betekent dat je energie hebt, betrokken bent en lekker in je vel zit. En dat je vanuit jouw talenten een bijdrage kunt leveren.

Weet jij waar jouw kwaliteiten en talenten liggen die van invloed zijn op jouw plezier en energie in jouw werk? Zit je op je plek en heb je inzicht in jouw energiebronnen en energieslurpers? Doe je wat je eigenlijk zou willen doen? Ligt hetin lijn met jouw waarden? Welke externe factoren hebben effect op jouw vitaliteit in werk?

Regie nemen en houden is essentieel voor je vitaliteit. Als je vitaal bent, neem je sneller initiatief en sta je meer open voor vernieuwingen en veranderingen.

Aan de hand van jouw persoonlijkheidsprofiel (het karakterprofiel), opdrachten en eigen vraagstukken ga je onderzoeken waar jouw drijfveren liggen en welke valkuilen op de loer liggen of er al voor zorgen dat je soms minder bevlogen bent in jouw werk dan je zou willen. Waar word je enthousiast van en wat kost je moeite en waarom. Vergelijk het met je huidige rol, taakeisen en omgeving en onderzoek of, en wat, je nog kunt ontwikkelen of achter mag laten.

Met andere woorden; ontwikkel jouw vitaliteit in werk!

Duur: twee dagdelen

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven