Vitaal leiderschap

Vitaal leiderschap is de basis voor duurzame inzetbaarheid van jouw team. Het stimuleren en inspireren van jouw medewerkers om met meer energie, veerkracht en motivatie te werken, lukt het beste als je als leidinggevende zelf vitaal in het leven staat. Vitaal Leiderschap speelt dan ook een belangrijke rol bij het creëren van draagvlak. Dat betekent dat je zelf streeft naar gezonde werkstress, een goede kwaliteit van leven en bevlogenheid in jouw werk. Een vitale leider voert regie over zijn of haar eigen leven.

Investeer je in jouw eigen ontwikkeling maar gaat jouw aandacht ook uit naar de persoonlijke ontwikkeling van jouw team en medewerkers? Luister je met aandacht, neem je de tijd en heb je zicht op de vitaliteit, talenten en weerbaarheid van jouw medewerkers? Zitten al jouw medewerkers op hun plek?

In het programma Vitaal Leiderschap komen alle elementen van de vier pijlers aan bod. Zelfinzicht en bewustwording worden gecombineerd met de mentale, fysieke, emotionele en omgeving pijlers. Aandacht dus voor werk- en leefgewoontes.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan cultuur en de kwaliteit van gesprekken zodat je in staat bent om via de dialoog mensen te stimuleren tot persoonlijk leiderschap zodat zij hun talenten en ambities optimaal inzetten en ontwikkelen. Zodat zij met meer energie, veerkracht en motivatie werken. Tenslotte gaan we aan de slag met jouw eigen plan.

Duur: 3 dagen

Inclusief coaching en online ondersteund

Vitaal leiderschap Vitfirma

Beter presterend team

Signaleren vitaliteits- problemen

Als basis voor duurzame inzetbaarheid van je team

Samenwerken aan vitaliteit?

Schuiven naar boven